Pilates

Pilates är en skonsam och effektiv träningsform och passar utmärkt för alla. Särskilt bra för att motverka och förbättra ländryggsbesvär.

Träningen fokuserar på att förbättra din hållning och kroppsmedvetenhet samt ge ökad rörlighet genom en förstärkning av core musklerna, det vill säga de djupa magmusklerna och de lägre ryggradsmusklerna.

Hos oss gör vi vårt bästa för att ge dig förstklassig och professionell pilatesträning.

Onsdagar kl 18.45 har jag en pilatesklass på Campusgymmet i Örebro. För mer information och priser se deras hemsida campusgymmet.se

 

Personlig träning

Träna pilates hemma med en personlig tränare efter ditt individuella program. Fokus ligger enbart på dig och du får stöd och vägledning att uppnå dina mål. Tillsammans lägger vi upp ett program som är anpassat för dina behov och målsättningar. Du får självklart med dig programmet hem så att du kan träna själv mellan sessionerna.

Kurser

Just nu har vi inga kurser pga av corona.

För dig som vill träna pilates i grupp erbjuder vi pilateskurser. Vi tränar i små grupper, 3-12 personer för att få ut så mycket som möjligt av kursen.

Anmäl dig till någon av kurserna nedan eller dra ihop ett eget gäng så kommer vi till er och håller kursen.

MATWORK

Grundläggande pilatesträning med enbart den egna kroppen som redskap. Vi går igenom såväl enkla grundövning som mer anvancerade övningar som ger träning för hela kroppen. Passar både dig som som är nybörjare och dig som har tränat pilates tidigare då övningarna kan göras med olika svårighetsgrad.

MAMMA-BABY

En kurs för dig som vill komma igång med träning igen efter en graviditet. Kursen är anpassad för att stegvis bygga upp kroppens styrka efter graviditeten. Under kursen tränar vi pilates med fokus på framförallt bål och bäckenbottenmuskulatur.

GRAVIDPILATES

Pilates är skonsam träning som fokuserar på de inre stabiliserande musklerna. Vi stärker dem för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten. Pilateshjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten. Dessutom kan du komma tillbaka mycket fortare efter födseln, till den kropp du vill ha.

 

Anmälan till våra kurser sker via formuläret eller mail, bokning@rehabilistiken.se

Ange vilken kurs du vill gå samt hur många veckor.

Priser

Personlig träning

1 timme  - 650 kr
5 timmar  - 3 000 kr
10 timmar - 5 500 kr
15 timmar - 7 500 kr

Kontakta mig på jeanette@rehabilistiken.se för mer information och bokning.

Kurser

Se pris under respektive kurs

Kursanmälan

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.