Idrottsmassage

Massage. Idrottsmassage. Svensk klassisk massage. Kärt barn har många namn!

Hos Rehabilistiken får du en djupgående massagebehandling av välutbildade terapeuter. Våra djupgående massagebehandlingar mjukar upp stela och ömma muskler vilket leder till minskad spänning samt att muskels återhämtning påskyndas och risken för skador minskas. Massage är ett bra komplement till träning som kan förebygga skador, lindra träningsvärk och öka din prestationsförmåga.

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, musarm, huvudvärk mm. Regelbunden massage kan hålla borta trötthet och smärta och bidra till att Du känner dig rörligare och mer avslappnad.

Vid behov går vi in med andra typer av behandlingar t ex. triggerpunktsbehandling, stretch, bindvävsmassage/koppning eller träning.

Har man haft problem under en längre tid så behövs det oftast mer än en behandling för att det skall bli bra. Vi rekommenderar att man bokar tre behandlingar inom en fyraveckors period för att se resultat. Därefter utvärderar vi och lägger upp en plan för fortsatt behandling.

Tillsammans hittar vi en behandling som passar just dina behov och önskemål.

Priser

Idrottsmassage

45 minuter
595 kr  

Hembesök 45 minuter
750 kr