Företagsmassage

Rehabilistiken kan erbjuda massage och pilates för ert företag.

Massage

För ett företag kan massage på jobbet skapa en friskare, positivare och mer attraktiv arbetsplats som minskar trötthet, stress och värk hos de anställda. Det brukar alltid vara mycket uppskattad och något som personalen ser fram emot.

Vi rekommenderar regelbundna behandlingar, men det går även att hyra in oss vid enstaka tillfällen exempelvis vid en kickoff, inför en tävling eller liknande.

 

Pilates

Är en skonsam träningsform bestående av mjuka, kontrollerade rörelser som bygger upp smidighet och styrka, framförallt i de stabiliserande bålmusklerna. Pilates är ett bra komplement till annan träning men också effektivt för att förbättra kroppshållningen. Varken förkunskaper eller utrustning behövs vilket gör att alla kan träna pilates.

Massage för idrottare

Behöver ni en massageterapeut till er idrottsklubb? 

Massage är en viktig del av återhämtningen mellan träningspass som kan minska risken för skador och förbättra prestationen.

 

Frågor? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!


Vi skapar ett individuellt anpassat avtal efter just Ert företag eller förenings behov och önskemål. Du väljer tjänster och omfattning så skräddarsyr vi ett paket efter era önskemål.